Om Oss

 Om Falk & Björn VVS AB


Vi är ett väletablerat VVS-företag som utför alla vanligt förekommande rörläggnings-arbeten och tjänster vid nyproduktion, ombyggnader och service. Falk & Björn VVS AB hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i stor-Stockholm med omnejd.

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och genom rekommendation. Inget jobb är för litet eller stort för oss.

.

.

Auktoriserade Rörmokare

Falk & Björn VVS AB är auktoriserade VVS-installatörer genom Säker Vatten som rörmokare, och vi följer rådande kollektivavtal enligt Byggnads. Vår personal genomgår löpande utbildningar för kompetensutveckling inom teknik, miljö och säkerhet.

Vi använder oss av kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Falk & Björn VVS AB ger givetvis garantier på utförda Rörtjänster, och innehar erforderliga ansvars- och trygghetsförsäkringar. Vi har god ekonomi, samt F-Skattsedel.